Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Concertnews.be verwerft filmnews.be en filmnews.nl

desc

Bert Hertogs

Concertnews.be verwerft de domeinnamen filmnews.be en filmnews.nl. Een strategische beslissing die volledig in lijn ligt met de behoeften van haar lezers enerzijds en het medium anderzijds.

Concertnews.be verwerft filmnews.be en filmnews.nl

De 31 beste musicalsongs

desc

Bert Hertogs

Wie concertnews.be volgt weet dat we het musicalgenre erg genegen zijn. In die mate zelfs dat we al enkele jaren meermaals per jaar naar Londen trekken om verslag uit te brengen van wat er speelt op de West End. Omdat het er niet meteen naar uitziet dat het publiek dit jaar nog grote musicalproducties live zal kunnen zien in binnen- en buitenland door de coronapandemie, en om de sector een hart onder de riem te steken, lijst onze hoofdredacteur Bert Hertogs zijn 31 favoriete musicalsongs op.

De 31 beste musicalsongs

GRID geannuleerd

desc

Persbericht

Gezien de huidige omstandigheden werd beslist om het GRID podium deze zomer niet op te stellen. Eerder aangekondigde concerten worden afgelast, bezoekers die al een ticket kochten krijgen het volledige bedrag automatisch teruggestort.
GRID was klaar om vanaf eind juli veilig bezoekers, artiesten en medewerkers te ontvangen. De voorziene versoepeling met mogelijkheid om tot 800 bezoekers te ontvangen werd op de veiligheidsraad uitgesteld. 

GRID geannuleerd

Interview Peter Vanlaet (Mama’s Jasje)

desc

Bert Hertogs

Concertnews.be had even een korte babbel met Peter Vanlaet, kort na het eerste optreden van Mama’s Jasje in een uitverkochte Ghemalco Arena in Gent.

Interview Peter Vanlaet (Mama’s Jasje)

Waarom concertnews.be niet adverteert op social media

desc

Bert Hertogs

‘Concertnews.be heeft nooit geadverteerd op social media en zal dat ook straks niet doen.’ dat zegt Bert Hertogs, hoofdredacteur van Concertnews.be n.a.v. de vele merken die recent besloten hebben om (vaak helaas tijdelijk) advertentiecampagnes stop te zetten op social mediakanalen. ‘Het lijkt er plots op dat die brands wakker geschoten zijn en nu pas vaststellen wat een open riool social media de voorbije jaren geworden zijn, waar racisme, discriminatie, haat en nepnieuws van het ranzigste en goorste soort welig tiert.’ Dit strookt niet met de waarden van Concertnews.be. Zelf werd de grootste onafhankelijke cultuursite van ons land overigens meermaals slachtoffer van online bashing (niet zelden geuit via – jawel – (a)sociale media).

Waarom concertnews.be niet adverteert op social media

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter