Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Eddie Izzard

desc

zondag 21 april 2013 Sportpaleis MerksemDanny Héroufosse

‘The funniest man alive’ en ‘The Lost Python’ zijn maar twee superlatieven waaronder Eddie Izzard in het verleden bedolven werd. Hij vult met gemak Madison Square Garden maar internationale stand-up comedy in Vlaanderen is andere koek. Even leek het zelfs ‘Farce Majeure’ als men naar de halfvolle zaal keek. Zelfs niet met de hulp van een kort Engelstalig voorprogramma van Alex Agnew, zelf vorig jaar 5x het Sportpaleis uitverkocht en dit jaar in de running voor 3x volle zaal geraakte de voorstelling uitverkocht. 

Recensie: Eddie Izzard

Recensie Steven Mahieu | Mahieustueus

desc

donderdag 28 maart 2013 Arenbergschouwburg AntwerpenSascha Siereveld

Als gevolg van zijn overwinning in Het Humorologie festival in Marke, mocht Steven Mahieu met zijn show op tour langs de Vlaamse culturele centra. Uitverkochte zalen vielen deze sympathieke West-Vlaming op zijn rondreis te beurt. De opkomst hier in Antwerpen was eerder aan de magere kant. Steven liet zich echter niet van zijn stuk brengen en beloofde bij aanvang van de show: “Ik ga mijn hart op ’t podium smijten vandaag.” Anderhalf uur lang gaf hij het beste van zichzelf. Herkenbare verhalen, spelen met vooroordelen, gevatte oneliners en heerlijke acteerprestaties. Er werd gelachen alsof de Arenbergschouwburg uitverkocht was. 

Recensie: Steven Mahieu | Mahieustueus

Recensie Youp van’t Hek

desc

donderdag 21 maart 2013 Ancienne Belgique BrusselBert van het concert

Existentiële vragen stelt Youp van’t Hek zich. Waarom ben ik hier? Waar wil ik naartoe? Wat is mijn doel in het leven? Voor dat van Joris is het dood gaan. Even een middagje gein maken met de man die hem een doodskist wil verkopen. “Waarom kijkt u zo bedrukt? Het is crisis en u gaat zo dadelijk verkopen.“ repliceert van’t Hek gevat tegen de verkoper.  Geld moet Joris nog aan Youp, en zelfs behoorlijk wat. Dood gaan is ook een manier om van je schulden af te geraken.

Recensie: Youp van’t Hek

Recensie Wouter Deprez | Hier is wat ik denk

desc

donderdag 7 maart 2013 Arenbergschouwburg AntwerpenSascha Siereveld

Na een jaartje sabbatrust is hij er weer. Wouter Deprez’ nieuwste show “Hier is wat ik denk” was sterker, kritischer en dynamischer dan zijn vorige zaalshows. De fans kregen een Wouter te zien die trouw was aan zijn stijl, maar die dit keer geen blad meer voor de mond nam en leefde volgens het motto: “Je moet de dingen zeggen zoals ze zijn.” Hij keek dan ook met een verscherpte blik naar onze westerse maatschappij vanuit de ervaringen die hij in Zuid-Afrika had opgedaan.

Recensie: Wouter Deprez | Hier is wat ik denk

Recensie Wouter Deprez | Hier is wat ik denk

desc

woensdag 6 maart 2013 Arenbergschouwburg AntwerpenDanny Héroufosse

Met ‘Hier is wat ik denk’ zit Wouter Deprez al aan zijn 7e theatervoorstelling. De sympathieke West-Vlaming heeft er zopas een sabbatsjaar opzitten waarin hij, samen met vrouw en kinderen, Zuid-Afrika eens van een andere kant heeft gezien.

Recensie: Wouter Deprez | Hier is wat ik denk

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter