Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie The last voyage of the Demeter ★★★1/2

desc

donderdag 24 augustus 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Het bovennatuurlijke drama The last voyage of the Demeter draait uiteindelijk spannender uit dan de eerste minuten van de prent doen vermoeden. De film is gebaseerd op een hoofdstuk van Bram Stokers ‘Dracula’ uit 1897 dat inzoomt hoe Dracula van Roemenië over Bulgarije in Londen belandde.

Recensie: The last voyage of the Demeter ★★★1/2

Recensie Reality ★★★★

desc

woensdag 23 augustus 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Kan je tot een boeiende film komen als je je baseert op de gecensureerde tekst van een FBI-verhoor voor je dialogen en je datgene wat acteurs naspelen afwisselt met échte geluids- en beeldopnames? Die vraag beantwoordt Reality, het Amerikaanse misdaaddrama van regisseuse Tina Satter die samen met James Paul Dallas ook het script schreef.

Recensie: Reality ★★★★

Recensie Strange Way of Life ★★★★★

desc

dinsdag 22 augustus 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Strange way of life van Pedro Almodóvar is een magistrale queer western die tot in de puntjes verzorgd is. Het is de tweede Engelstalige en tevens korte film (na ‘The Human Voice’ van drie jaar geleden) van de regisseur die hiermee gewoon de perfecte prent aflevert. Geen seconde te veel. Geen seconde te weinig duurt ie.

Recensie: Strange Way of Life ★★★★★

Recensie Blue Beetle ★★

desc

maandag 21 augustus 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Blue Beetle, de jongste Amerikaanse superheldenfilm komt traag op gang, is niet zelden grotesk en durft zelfs de melige toer opgaan. Op een paar scènes na is ie ook wat aan de langdradige kant. Te veel blabla en te weinig boem boem dus.

Recensie: Blue Beetle ★★

Recensie Gran Turismo ★★★

desc

maandag 14 augustus 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Achter de dikke marketinglaag en product placement schuilt een prima, ja zelfs bij momenten spannende film. Dat is ons oordeel na het bekijken van Gran Turismo, het Amerikaanse biografische sportdrama dat Neill Blomkamp regisseerde. Centraal staat de vraag of de beste gamers van race simulators ook in de echte wereld het verschil kunnen maken als racepiloot en professionals het vuur aan de schenen kunnen leggen.

Recensie: Gran Turismo ★★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter