Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Wie gaat er met een Music Industry Award 2011 naar huis? | onze pronostiek

desc

woensdag 7 december 2011 Concertnews.be redactieBert Hertogs

Zaterdag 10 december 2011 weten we wie er met een Music Industry Award 2011 naar huis mag gaan. Het evenement dat live wordt uitgezonden op één vanuit de Alfacamstudio’s in Lint, staat dit jaar vroeger op het programmaschema van de openbare zender. De vorige edities gingen in januari door, maar dan ontstond er wel eens verwarring. Waren het nu de prijzen van dat jaar of het jaar ervoor? Hoe dan ook, in een concertluwe periode doet onze hoofdredacteur graag een pronostiekje wie er kans maakt. Doet u mee? 

Recensie: Wie gaat er met een Music Industry Award 2011 naar huis? | onze pronostiek

Recensie Oliver en Spamalot winnen elk 3 Vlaamse musicalprijzen

desc

maandag 7 november 2011 Capitole GentSascha Siereveld

Acteurs, producenten, regisseurs, sympathisanten en pers waren verzameld op het podium van de Capitole in Gent om te vernemen welke musicals dit jaar in de prijzen zouden vallen. De vakjury o.l.v. Leah Thys had 11 prijzen uit te delen waaronder de prijs voor de beste musical van het voorbije seizoen. Onder de laureaten zaten toppers als ‘Dans der vampieren’, ‘Toon’, ‘Spamalot’ en ‘Oliver!’ met respectievelijk 4,5,9 en 10 nominaties. In tegenstelling tot vorig jaar, toen ‘Ganesha, een perfecte god’ 5 prijzen mee naar huis mocht nemen, werd de koek dit keer eerlijk verdeeld. In het algemeen konden we ons goed vinden in de beslissingen van de jury. Al moeten we toch toegeven dat de laatste prijs onze wenkbrauwen toch even deed fronsen. 

Recensie: Oliver en Spamalot winnen elk 3 Vlaamse musicalprijzen

Recensie Eindeseizoenslijst The Selection 2010-2011

desc

vrijdag 2 september 2011 Hoofdkwartier concertnews.beConcertnews.be

Elke krant maakt op het einde van het jaar zijn eindejaarslijstjes bekend. Omdat zij zich dan liever storten op kilo‘s chocolade en liters limonade, vuren de 5 reviewers van concertnews.be | concertnews.nl graag hun eindeseizoenslijstje op je af. Dit was volgens hen het beste van het beste van seizoen 2010 – 2011, geordend op datum. Welke shows behoorden tot het slechtste dat ze het afgelopen jaar gezien hebben, en dus de bedenkelijke eer krijgen om Whitney Houstons optreden in het Sportpaleis tijdens seizoen 2009-2010 op te volgen, leest u helemaal onderaan.

Recensie: Eindeseizoenslijst The Selection 2010-2011

Recensie Recensie videoclips Junior Eurosong 2011 | Seppe, Femke, Flor, Ciska, Evelyn, Alexandra, Vince en Naomi

desc

donderdag 14 juli 2011 VRTBert Hertogs

Seppe, Femke, Flor, Ciska, Evelyn, Alexandra, Vince en Naomi strijden dit jaar voor de felbegeerde plek om ons land te vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival 2011. Dat vindt op 3 december 2011 plaats in Armenië. Net voor de zomervakantie begon, plaatste Ketnet de videoclips van de 8 liedjes online. Wij bekeken ze en maakten een eerste top 8. Enkele weken lieten we die lijst liggen om als tegengif wat alternatieve rock te beluisteren op zomerfestivals. Daarna bekeken we de clips opnieuw. Onze top 3 bleef ongewijzigd: Femke op 1, Seppe op 2 en Alexandra op 3. De gedeelde vierde plaats tussen Naomi en Flor, gaven we op in het voordeel van Naomi. Flor zakt naar zes en moet nu Ciska voor zich laten. Het fijne dit jaar is dat wij als journalisten nog niet weten wie er meegeschreven heeft aan de nummers. Ketnet wil dat pas op 23 augustus 2011 prijsgeven. Daardoor kunnen we net veel makkelijker en nuchterder de inzendingen tegen de lamp houden.

Recensie: Recensie videoclips Junior Eurosong 2011 | Seppe, Femke, Flor, Ciska, Evelyn, Alexandra, Vince en Naomi

Recensie De Nacht van Exclusief 2011

desc

zaterdag 19 maart 2011 Kursaal OostendeConcertnews.be

Afgelopen zaterdag vond de veertiende Nacht van Exclusief plaats. Dit keer niet  traditiegetrouw in het mondaine Knokke, maar wel in de iets minder ‘chique’ ogende badplaats Oostende. Die verhuis bracht nog enkele veranderingen met zich mee. Zo werd het aantal zalen beperkt, en ook in de sponsorstands werd serieus gesnoeid. Iets minder glitter and glamour dus, maar dat lieten de gasten niet aan hun hart komen. De champagne vloeide rijkelijk, en de sfeer zat er al vrij snel in.

Recensie: De Nacht van Exclusief 2011

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter