Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Star Wars in Concert

desc

dinsdag 30 maart 2010 Sportpaleis MerksemBert Hertogs

Zo’n 8000 toeschouwers zakten af naar het Sportpaleis om Star Wars in Concert mee te maken. Een ware belevenis al van bij het betreden van de concertzaal. Daar zien we enkele kostuums uit de zesdelige filmcyclus voorgesteld. Ook lopen verschillende personages uit de films rond. Wie dat wil, kan er mee op de foto. In de Lotto Suites valt een kleine tentoonstelling te bekijken. Ook daar allerhande kostuums, met onder andere dat van C-3PO terwijl enkele schermen onder andere tonen dat acteurs soms in een volledige green key-studio moesten acteren. De animatie, werd dan later aan het beeld toegevoegd.

Recensie: Star Wars in Concert

Recensie Wim Mertens Ensemble

desc

zaterdag 20 maart 2010 De Roma BorgerhoutBert Hertogs

1280 man, ofwel een tot in de nok gevulde Roma, zorgt ervoor dat er een extra concert ingepland staat voor Wim Mertens Ensemble op  3 juni. Wie er in maart bij was, hoorde meer dan ooit 6 instrumenten en een orgaan (de stem van Wim Mertens) aan het werk.

Recensie: Wim Mertens Ensemble

Recensie Symfollies - Het muzieknootje

desc

zondag 7 maart 2010 De Roma BorgerhoutBert Hertogs

Symfollies, dat zijn computergetekende tekenfilms op klassieke muziek. Bedoeling is kinderen – vooral kleuters – vertrouwd te maken met klassieke muziek en zijn instrumenten. De verhaaltjes volgen min of meer de dynamiek van het klassieke werk, soms worden ook verschillende klassieke stukken aan elkaar geregen om het geheel fris en boeiend te houden voor kleuters.

Recensie: Symfollies - Het muzieknootje

Recensie Franco Saint De Bakker

desc

vrijdag 5 maart 2010 Arenbergschouwburg AntwerpenBert Hertogs

Franco Saint De Bakker heeft zijn derde album klaar, ‘Live at the Ancienne Belgique III’. Zelf noemen ze zich en terror jazz-combo. Oorspronkelijk was het een jazzkwintet, een afstudeerproject van gitarist Elko Blijweert voor de Jazz Studio in Antwerpen. De groep bestaat intussen 10 jaar. In de Arenberg stonden ze met 8 + 1 gast op het podium

Recensie: Franco Saint De Bakker

Recensie Anna Vinnitskaya

desc

zaterdag 9 januari 2010 deSingel AntwerpenBert Hertogs

Deze maand studeert ze af aan de Musikhochschule van Hamburg: de Russische pianiste Anna Vinnitskaya. Het programma van haar concertexamen bracht ze alvast mee naar deSingel. Het talrijk opgekomen publiek mocht genieten van haar virtuositeit, haar (over het algemeen) zachte aanslaan van haar pianotoetsen, de expressie in handen en op gezicht, en de vele nuances die ze in haar interpretaties legde. De 26-jarige bracht werken van Ravel en Schumann.

Recensie: Anna Vinnitskaya

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter