Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<

Recensie Nacht van de Vlaamse Televisiesterren 2011 is nacht van Nathalie Meskens en VRT

desc

vrijdag 25 februari 2011 Ethias Arena HasseltBert Hertogs

De Nacht van de Televisiesterren werd de avond van Nathalie Meskens. Beste actrice, populairste televisiepersoonlijkheid en beste comedy voor “Tegen de sterren op” zet ze (mee) op haar naam. “Ik wist niet eens dat ik een persoonlijkheid had en nu ben ik ineens een televisiepersoonlijkheid.” dankt Meskens het publiek terwijl ze vond dat ze er “in haar bloot gat” stond. De meeste Televisiesterren gingen richting VRT zoals we ondertussen gewend zijn. VTM moet het met twee Televisiesterren stellen dit jaar. Ann Lemmens werd geheel verrassend verkozen tot beste presentatrice en het beste comedyprogramma ging zoals gezegd naar “Tegen de sterren op”

Recensie: Nacht van de Vlaamse Televisiesterren 2011 is nacht van Nathalie Meskens en VRT

Recensie Goose, Stromae, Triggerfinger en The Blackbox Revelation winnaars Mia’s 2010

desc

vrijdag 7 januari 2011 Videohouse VilvoordeBert Hertogs

Geen grote overwinnaars op de Mia’s 2010, behalve dan dat jong talent vooral in de prijzen werd gezet. De koek wordt zowat verdeeld over verschillende artiesten en bands.  Triggerfinger haalt 2 Mia’s binnen als beste groep en voor Mario Goossens als beste drummer. Goose haalt - toch wel opvallend- 2 Mia’s binnen op 2, voor beste artwork en beste dance/elektronica. Ook The Black Box Revelation scoort 2 op 2 als beste live act en beste rock/alternative.  Stromae haalt 2 van de 6 awards waarvoor hij genomineerd was binnen, die van Doorbraak en Hit van het jaar. Gaan met lege handen naar huis: Admiral Freebee die net als Tom Dice geen enkele van zijn 4 nominaties wist te verzilveren. Ook de keuze voor beste kidspop die verrassend naar Kapitein Winokio ging, zorgde voor lege handen bij Studio 100. K3 mag dan wel met MaMaSé het best verkochte album van 2010 op hun naam hebben en het op 1 na best verkochte van 2009: een Mia koop je daar blijkbaar niet mee.

Recensie: Goose, Stromae, Triggerfinger en The Blackbox Revelation winnaars Mia’s 2010

Recensie CONCERTNEWS - THE SELECTION 2009 - 2010

desc

woensdag 1 september 2010 Headquarters concertnews.beConcertnews.be

Every season the critics of concertnews.be | concertnews.nl make a short list of the best performances they saw during the passed season.

This was the best of the best, they reviewed during season 2009 – 2010, ordered by date:

Recensie: CONCERTNEWS - THE SELECTION 2009 - 2010

Recensie Nacht Van de Televisiesterren 2010 - winnaars en interviews - Van Vlees en Bloed maakt favorietenrol waar

desc

zaterdag 6 maart 2010 Ethias Arena HasseltBert Hertogs

Van Vlees en Bloed maakte zijn favorietenrol waar in de Ethias Arena in Hasselt. 4 Van de 4 sterren sleepte het in de wacht tijdens de 3de Nacht van de Televisiesterren, nl. die voor beste acteur, beste actrice, beste fictieprogramma en populairste televisieprogramma. “Ik begin op Luc Appermont te lijken” zei Erik Van Looy op een kinderlijk toontje nadat Lynn Wesenbeek hem dat toewierp. De presentator werd voor de derde keer op rij door zijn collega’s tot de beste presentator gekroond. Opnieuw haalt de VRT het meest aantal sterren in de wacht, nl. 11, waarvan 2 voor Canvas tegenover 2 voor VTM. Acteurs pleitten backstage voor subcategorieën zoals beste mannelijke en vrouwelijke bijrol. Met de komst van Gert Verhulst bij de Televisieacademie wordt er ook gefluisterd dat er volgend jaar wel eens een award voor beste kinderprogramma zou kunnen komen. Voor alle duidelijkheid: Verhulst ontkent dat hij de vraag zou stellen. Hoe dan ook: de sector zet zichzelf graag in de bloemetjes en het publiek krijgt als stem bij de Nacht van de Televisiesterren maar een marginale rol. Het maakt de awards behoorlijk voorspelbaar.

Recensie: Nacht Van de Televisiesterren 2010 - winnaars en interviews - Van Vlees en Bloed maakt favorietenrol waar

<<
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter