Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Greatest Days ★★★★★

desc

woensdag 30 augustus 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Greatest Days is een heerlijke feelgood jukeboxmusical. Dat ie vijf sterren van ons krijgt, hoeft niet te verbazen voor al wie onze site al enkele jaren volgt. Ruim 4 jaar geleden gaven we de musical The Band in Londen namelijk 4,5 ster. En wil nu net Greatest Days toch wel gebaseerd zijn op The Band zeker? Voor Take That-fans is dit absoluut een must-see. En voor mensen zoals wij gewoon een guilty pleasure. Wat het helemaal leuk maakt, is dat deze film een hilarische cameo bevat met de huidige leden van de legendarische boysband ‘Ze doen ook hun best!’ die we deze zomer nog live in Hyde Park in Londen aan het werk zagen.

Recensie: Greatest Days ★★★★★

Recensie Hypnotic ★★★★

desc

dinsdag 29 augustus 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Een boeiende mindfuck. Dat levert de Amerikaanse mystery actiethriller Hypnotic die Robert Rodriguez regisseerde, hij ook schreef en samen met Max Borenstein in een script goot, op.

Recensie: Hypnotic ★★★★

Recensie The last voyage of the Demeter ★★★1/2

desc

donderdag 24 augustus 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Het bovennatuurlijke drama The last voyage of the Demeter draait uiteindelijk spannender uit dan de eerste minuten van de prent doen vermoeden. De film is gebaseerd op een hoofdstuk van Bram Stokers ‘Dracula’ uit 1897 dat inzoomt hoe Dracula van Roemenië over Bulgarije in Londen belandde.

Recensie: The last voyage of the Demeter ★★★1/2

Recensie Reality ★★★★

desc

woensdag 23 augustus 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Kan je tot een boeiende film komen als je je baseert op de gecensureerde tekst van een FBI-verhoor voor je dialogen en je datgene wat acteurs naspelen afwisselt met échte geluids- en beeldopnames? Die vraag beantwoordt Reality, het Amerikaanse misdaaddrama van regisseuse Tina Satter die samen met James Paul Dallas ook het script schreef.

Recensie: Reality ★★★★

Recensie Strange Way of Life ★★★★★

desc

dinsdag 22 augustus 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Strange way of life van Pedro Almodóvar is een magistrale queer western die tot in de puntjes verzorgd is. Het is de tweede Engelstalige en tevens korte film (na ‘The Human Voice’ van drie jaar geleden) van de regisseur die hiermee gewoon de perfecte prent aflevert. Geen seconde te veel. Geen seconde te weinig duurt ie.

Recensie: Strange Way of Life ★★★★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter