PDF-versie voor persoonlijk gebruik

Rachid Taha op Dranouter 2011

maandag 18 juli 2011


Rachid

Foto: Dranouter

Na de afzegging van Alela Diane ging de organisatie nog op zoek naar een waardige vervanger, die is eindelijk gevonden: op 6 augustus komt Rachid Taha (Algerijnse Fransman die forse internationale rock met zwierige mediterraanse roots brengt).

Naast de gevarieerde affiche met onder meer Ben Harper, The Magic Numbers, Salvatore Adamo etc  hebben we uiteraard ook een uitdagende mix van straattheater en animatie!

Celestroï (nachtelijke reuzenorkest), Teatro Metamorfoso (magie en ilusie-act), Ironwings (mobiele madmax tuigen)en  De Stijle Want (absurdistisch spektakel). Wat je absoluut moet zien deze zomer is The Lady Show! Een sideshow in aloude kermistraditie met de vrouw met de 4 borsten.

Er is ook weer een leuk aanbod van kinder- en gezinsvoorstellingen. In de tent van Circus Hoetchacha zijn er verschillende voorstellingen per dag, in de Kring kan je langsgaan bij “Jan De Smet solo voor het Jonge Grut” en “Meneer Hans & Nomad Swing”. Tussendoor kan je op de weide zelf muziek maken op een verzameling reuze muziekinstrumenten! Farsafas zal dit jaar voor de laatste keer kindergezichten omtoveren in ware kunstwerken en jong en oud kunnen dit jaar terug zweven over de festivalweide met de Nostalgische zweefmolen.     


Praktische Info:
Dranouter Festival gaat door vanaf donderdag 4 tot zondag 7 augustus. De voorverkoop eindigt op woensdag 4 augustus om 12u. Zolang de voorraad strekt is er ook de mogelijkheid om nog tickets aan de kassa’s te kopen. Donderdag is de weide toegankelijk vanaf 17u.

De camping opent op donderdag 4 augustus om 10u en sluit af op maandag 8 augustus om 12u. Alle camping s zijn voorzien van de nodige faciliteiten! Dit jaar zijn er terug verschillende campings voorzien. Zo hebben we de grote camping, de camping voor mobilehomes en Caravans en de stille camping. Check onze site voor het campingreglement wat er wel en niet wordt toegelaten op onze campings. Vergeet niet uw camping ticket te bestellen, want zonder campingticket geen camping.

Dranouter Festival heeft 3 officiële parkings. Die zijn nog steeds gratis ter beschikking! Alle auto’s die zich op de openbare weg bevinden zonder de nodige passen worden weg getakeld.


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!







Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter