PDF-versie voor persoonlijk gebruik

Recensie Selah Sue | Dour Festival 2012

donderdag 12 juli 2012Festivalwei Dour

Selah

Ze is alomtegenwoordig die Sanne Putseys, beter bekend als Selah Sue. Wie deze zomer een festival doet komt haar ongetwijfeld wel ergens tegen. Gisteren stond ze op Dour. De 23-jarige  Leuvense kan op heel wat krediet rekenen, zowel in binnen- als buitenland. Zo raakte onlangs bekend dat ze met ex-The Fugees lid Wyclef Jean zal samenwerken. Eerder deed ze al hetzelfde met Cee Lo Green van Gnarls Barkley op ‘Please’. De toekomst lacht haar toe.

Het publiek op Dour werd met haar verschijning al iets opgewekter, al droop het er nog niet vanaf. Daarboven koos ze voor vrij rustige set, misschien niet zo’n goed idee. Toen ze ‘Break’ aanvatte zei ze dat het nummer écht niet geschikt is voor festivals, maar het toch wou doen omdat het voor haar veel betekent. ‘Crazy vibes’ kreeg dan wel iedereen mee. En ‘This world’ toont dat wel degelijk meer kan dan wat klinkers uit haar strot duwen, jammer genoeg blijft haar dat wel typeren.

 Dat het publiek niet helemaal mee was merkte ze zelf ook wel, of dat de reden was dat ze wat vroeger stopte is niet duidelijk. Al was het optreden op zich allesbehalve slecht.

< Delphine De Metsenaere >


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!







Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter