PDF-versie voor persoonlijk gebruik

Recensie Trolley Snatcha | Tomorrowland 2012

vrijdag 27 juli 2012De Schorre, Boom

Trolley

De snoeiharde dubstep van Trolley Snatcha viel in de smaak op Tomorrowland. Snatcha vloog er meteen in maar bereikte pas zijn hoogtepunt in het midden van de set. Het publiek wist niet hoe ze eerst moesten bewegen op de drops. 

Snatcha staat bekend op zijn ijzig harde dubstepnummers. Hij is één van de jongste artiesten die op Caspa’s Dub Police is getekend. Trolley Snatcha houdt van vrolijke melodietjes gecombineerd met zware beats. De Untitled-Stage stond al aardig vol toen Snatcha het overnam van The Others. Naast eigen platen van Snatcha hoorden we ook werk van Caspa en Rusko knallen door de boxen. Snatcha’s dubstep is voor de gevorderde dubstepfan. Zijn muziek is alles behalve lichtverteerbaar. Als Snatcha dropt, dan dropt hij zwaar. Maar daar hield het publiek op de Untitled!-stage net van. 

Het absolute hoogtepunt van de set was toen ie zijn Slow Down opzette. Ook Snatcha zelf werd wild op het lied. De eerder gezette man sprong in het rond wat een grappig beeld opleverde. Als Snatcha achter de draaitafel staat dan weet je zeker dat het een feestje wordt. Maar op de Untitled!-stage van Tomorrowland liet hij het echt ontploffen.  

< Julie Bervoets >


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!







Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter