PDF-versie voor persoonlijk gebruik

Recensie The Others | Tomorrowland 2012

vrijdag 27 juli 2012De Schorre, Boom

The

Als er iets zou bestaan als liquid dubstep dan zou The Others onder dat genre vallen. Hard spelen ze maar het blijft altijd vrolijk melodieus. Op Tomorrowland sleepten ze het publiek de nacht in met een afgewerkte set. 

Alex Crawford en Paul Baker vormen samen het dubstepduo The Others. De heren speelden al in verschillende topvenues in de wereld zoals Paradiso in Amsterdam, Fabric in Londen en House of Blues in LA. The Others stonden vorig jaar ook al op de Untitled!-stage van Tomorrowland en deden er dit jaar een schepje bovenop.  Ze begonnen heel smooth aan hun set en lieten het feest losbarsten met First Flight en The Way You Make Me. 

The Others zijn een echte dubstepverademing. Tussen de snoeiharde beats en drops steken de heren er ook af en toe een geniet momentje tussen zodat je met je hoofd achterovergeslagen en armen wijd open kan meezingen. Hun set had veel weg van de liquid zaken die vaak terug te vinden zijn in drum and basssets. Een pluspunt voor de heren want er zijn weinig dubstep DJ’s die dubstep zo liefkozend kunnen maken. 

Tijdens hun set stroomden steeds meer mensen de Untitled!-stage tent binnen. Als er naast Skrillex iemand dubstep toegankelijk kan maken is het The Others. 

< Julie Bervoets >


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!







Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter