PDF-versie voor persoonlijk gebruik

Overzicht geannuleerde concerten na aanslagen Zaventem en Brussel

dinsdag 22 maart 2016


Overzicht

Na de aanslagen in Zaventem en de metro in Brussel heeft de federale regering het dreigingsniveau opgetrokken naar niveau 4. Dit heeft gevolgen voor enkele concerten deze avond, 22 maart 2016. Hieronder een lijstje:

Botanique Brussel: Als gevolg van de tragische gebeurtenissen vandaag dinsdag 22 maart 2016 en dreigingsniveau 4 wordt het concert van Rover (23.03) uitgesteld. We proberen zo snel mogelijk een nieuwe datum te communiceren. Verder zijn ook de expo's gesloten. We wachten de evolutie van de gebeurtenissen af met het oog op andere concerten. Al onze gedachten zijn bij de slachtoffers en hun familie en vrienden.

AB Brussel: 22 maart Baroness + Vitamin X & Sirius Plan: Dog River sessions afgelast. Statement van de zaal: De voor vandaag geplande concerten van Baroness + Vitamin X en Sirius Plan zullen niet plaatsvinden uit respect voor de slachtoffers en de veiligheid van onze bezoekers. We zoeken naar nieuwe data voor deze concerten, tickethouders worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

De Munt Brussel:

Kaaitheater Brussel:

De voorstelling Save them van Schwalbe, vanavond (22/03) in de Kaaistudio’s, is afgelast wegens de recente gebeurtenissen in Brussel.

Handelsbeurs Gent:

Depot Leuven: Het concert van Tindersticks vanavond zal gewoon doorgaan. Wij vragen u echter geen rugzakken of grote tassen mee te nemen zodat iedereen met een veilig gevoel van het concert kan genieten. Ondertussen gaan onze gedachten uit naar alle betrokkenen en hun families.

De Roma Antwerpen: Om veiligheidsredenen en uit respect voor de slachtoffers van de aanslagen in Brussel, heeft De Roma ism organisator Capmundo besloten het BANFF Mountain Film Festival van vanavond te annuleren. Er is wel een nieuwe datum bepaald voor het festival, namelijk donderdag 19 mei. Tickethouders kunnen hun tickets gebruiken voor de nieuwe datum. De huidige tickets blijven dus geldig. Moest deze avond u toch niet passen dan kan u altijd om een terugbetaling vragen. Uiteraard kan u ook een waardebon van De Roma krijgen.

Vooruit: Lefto & Red Bull Elektropedia present The Gaslamp Killer, STUFF. at DEMOCRAZY gaat door. Statement van The Gaslamp Killer:

BELGIUM! NOTHING CAN STOP ME FROM PERFORMING FOR YOU AMAZINGLY BEAUTIFUL PEOPLE TONIGHT! IM ON MY WAY RIGHT FUCKING NOW!...

Posted by THE GASLAMP KILLER on Tuesday, March 22, 2016

woensdag 23 maart 2016

Alle andere geplande concerten deze week gaan vooralsnog door.


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!







Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter