× UPDATE | Concertnews.be brengt minstens tot en met 19 april 2020 geen nieuwe recensies zo lang de clubs, concertzalen, schouwburgen, theaterzalen en bioscopen gesloten zijn als voorzorgsmaatregel om de verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan. Wél brengen we onder het tabblad 'News' (opgelet: dus niet via de navigatie) updates over nieuwe en verplaatste evenementen, ook voor seizoen 20/21.
We danken u voor uw begrip. Take care.
Meer info over het coronavirus COVID-19 vindt u op de website van de FOD Volksgezondheid.
PDF-versie voor persoonlijk gebruik

Interview Jay Pryor

zaterdag 06 juli 2019


Interview

Interview: 

24 is ie nog maar, de Ierse dj en producer Jay Pryor die ondertussen een three of a kind scoorde door singles van Louis Tomlinson, Zayn én  Niall Horan, allemaal voormalige leden van One Direction te mogen remixen. Dat én zijn eigen werk geraakte op de radar van grote namen als Tiësto, Martin Garrix, The Chainsmokers en Don Diablo wat ook Balaton Sound Festival niet ontgaan is.

Het Hongaarse dancefestival bood hem dan ook het openingsslot van de Main Stage aan op de derde dag van het festival. Reden om te polsen naar zijn dromen, of ie bijvoorbeeld een Royal Flush wil scoren door ook materiaal van Liam Payne en Harry Styles te remixen.

< Bert Hertogs >


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter