PDF-versie voor persoonlijk gebruik

Geen flesjes bij Justin Bieber in het Sportpaleis

woensdag 23 maart 2011


Geen

Merksem | 23 maart 2011 12:05 Alle dranken moeten uitgeschonken worden in bekertjes. Dat is de richtlijn die toogmedewerkers voor het concert van Justin Bieber volgende week woensdag 30 maart te horen krijgen. De vraag kwam van de security manager van het concert. Enerzijds vreest ie dat jongeren met flesjes zouden kunnen gooien, anderzijds is de kans groter op een valpartij op het middenplein met petflesjes op de grond.

Standaard worden flesjes zonder dop meegegeven aan het publiek en volstaat dat. Maar bij het concert van Bieber geldt dus een strengere maatregel. Het is niet de eerste keer dat er geen flesjes in het Sportpaleis mogen tijdens een optreden. De entourage van Amerikaanse artiesten durft die vraag wel eens vaker stellen.

Ook de entourage van Bieber wil blijkbaar niets aan het toeval overlaten. De tienerster werd al eens bekogeld door van alles en nog wat tijdens eerdere optredens. Op Youtube zijn filmpjes te zien die in augustus 2010 gepost werden over een voorval van een optreden dat in december 2009 plaatsvond waar hij op den duur het publiek moest vragen: “Can you please stop throwing things at me?”. Hoewel de titels van de filmpjes doen vermoeden dat een flesje water werd gegooid, werd hij niet zo zeer door flesjes bekogeld, maar wel door cadeautjes van fans die ook behoorlijk hard kunnen aankomen. Een voorval dat Bieber blijkbaar niet meer wil meemaken tijdens zijn eerste optreden in het Antwerpse Sportpaleis op 30 maart. Geen flesjes dus. En als fans iets naar Bieber willen gooien, dan liefst iets zachts.

https://www.youtube.com/watch?v=0e50vqY7Szo&feature=related

(hoewel de titel van het filmpje het wel doet vermoeden werd hier in feite geen flesje gegooid maar bon)
https://www.youtube.com/watch?v=rEPbllBLo_c&feature=related

< Bert Hertogs >


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!







Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter