Win een boek Banksy en de meesters!


Banksy

Foto: Mythras Books

Kunstgeschiedenis volgens straatkunstenaar Banksy

Met zijn herkenbare stijl weet straatkunstenaar Banksy altijd de aandacht te trekken. Niet voor zichzelf, want de kunstenaar blijft liever anoniem, maar wel voor zijn statements. Of het nou wordt versnipperd op een kunstveiling, of opduikt in de openbare ruimte, elk werk heeft iets te zeggen. Kelly Grovier ontleedt de ogenschijnlijk eenvoudige kunst van Banksy.

Straatkunstenaar Banksy maakt voor zijn uitdagende muurschilderingen, geïmproviseerde stedelijke sculpturen en vernielde schilderijen gebruik van de nalatenschap van de kunstgeschiedenis. Natuurlijk op zijn eigen, onnavolgbare wijze, want slaafs citeren of verwijzen is er niet bij. Zijn deze iconen uit de kunst hun zeggingskracht verloren na jaren van reproductie op reproductie? Wat doet Banksy ermee? Hij redt ze. Bestsellerauteur Kelly Grovier ontrafelt enkele van Banksy’s meest herkenbare werken: opnieuw vormgegeven meesterwerken die provoceren, de conventie uitdagen en het verhaal van de kunst op onverwachte manieren belichten.

Dankzij Mythras Books kan je een exemplaar winnen van dit boek.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Vul het formulier zorgvuldig en volledig in en verstuur het!

OPGELET: wacht voldoende lang tot deze pagina zich opnieuw geladen heeft en er een tekst onder de banner bovenaan verschijnt. Je krijgt dan een bevestigingsmailtje dat we je deelname goed hebben geregistreerd. Geen bevestigingsmail ontvangen of blijft de pagina hangen bij het herladen? Probeer dan opnieuw.

De winnaars ontvangen na woensdag 23/10/2024 hun prijs.
Dus: check zeker dat al je gegevens kloppen!

Deelnamevoorwaarden:
1 deelname mogelijk per e-mailadres, maximum 1 prijs per gezin & alle velden dienen verplicht ingevuld te worden
Wedstrijd loopt tot woensdag 23/10/2024 | inzendingen met onvolledige of onjuiste info worden niet weerhouden


Prijs die je wil winnen:
een boek Banksy en de meesters

Hoeveel pagina’s telt dit boek?

Voornaam en naam 

E-mailadres 

GSM-nummer 

Adres 



We hechten veel waarde aan jouw privacy. Vandaar dat we enkel je noodzakelijke data vragen die vereist zijn voor deze wedstrijd. Door dit formulier volledig in te vullen maak je het ons mogelijk om indien je een prijs zou winnen je deze te bezorgen per post of koerierdienst. Je e-mailadres is vereist opdat we je zouden kunnen informeren dat we je deelname goed ontvangen hebben alsook om je verder op de hoogte te houden mocht je een wedstrijdwinnaar zijn. Door deel te nemen aan deze wedstrijd ga je akkoord dat wij je voor- en achternaam, je adresgegevens, e-mailadres en GSM-nummer in de systemen steken van post- en/of koerierdiensten waar wij beroep op doen om je prijs te bezorgen indien je een wedstrijdwinnaar zou zijn. Op die manier kunnen zij je verder informeren waar je pakje zich bevindt. Zo kan jij je leveringsvoorkeuren zelf wijzigen. Je data worden door ons uitsluitend bewaard voor de duur van de wedstrijd. Al jouw informatie wordt bewaakt volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (EU) 2016/679. Indien je wil deelnemen aan deze wedstrijd dien je je akkoord te verklaren hiermee.

     

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter