Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
>>

Recensie Metejoor ★★★★★

desc

zaterdag 31 augustus 2024 Gemeentepark SchotenBert Hertogs

De verrassing van de festivalzomer 2024? Dat Parkhappening Schoten dat haar 25ste verjaardag vierde niemand minder dan Metejoor wist te strikken. Een grote vis voor een relatief bescheiden festival qua omvang voor zijn doen. Parkhappening Schoten is gewoon een buitenbeentje deze zomer tussen andere (gratis) stadfestivals of gemeentefestivals. Want wat die niet zelden deden was knippen in het programmatiebudget met als gevolg een zwakke programmering (en soms matige publieksopkomst). Niets van dat in Schoten dus dat voor het tegenovergestelde koos en zoals gezegd groots uitpakte. En wat bleek? Het was een match made in heaven. Metejoor bracht een killerset van een uur aan een verschroeiend tempo. Rechttoe-rechtaan. Gene zever, maar gewoon (blijven) gaan van begin tot einde.

Recensie: Metejoor ★★★★★

Recensie Pommelien Thijs ★★★

desc

vrijdag 2 augustus 2024 Bietenplein TienenBert Hertogs

Dat het best pittig is deze zomer, nu ze een maand geleden de opnames afrondde van Knokke Off 2, volgende week ze op de set van Patsers verwacht wordt en dat allemaal moet zien te combineren met een zomertour, zei Pommelien Thijs op Suikerrock. Kijk, daar hebben wij dus 0,0 begrip voor. Eerst en vooral treedt ze niet zo gek veel op deze zomer. Dat komt omdat ze regionale exclusiviteitscontracten heeft gesloten. Haar show op Pukkelpop wordt deze zomer bijvoorbeeld de enige die ze geeft in de provincie Limburg. Ons dan proberen te overtuigen dat het allemaal wat veel is, terwijl die planning al maanden vastligt zowel wat het concerteren betreft als het acteren, sorry dat lukt niet. Dan moet je vooral in vraag stellen of je management en jij niet te veel ‘ja’ zeggen.

Recensie: Pommelien Thijs ★★★

Recensie Joost ★★★★★

desc

vrijdag 2 augustus 2024 Bietenplein TienenBert Hertogs

Zeggen dat Joost dé hype van het moment is en die van deze festivalzomer is een understatement. Het bewijs daarvan? Dat ie een uur aan een stuk net na het avondeten van de meeste festivalgangers op dag 1 van Suikerrock dermate delivert - terwijl je zou denken dat een nachtslot hem zoals recent tijdens Beleuvenissen hem beter zou liggen – en bij klaarlichte dag het moeiteloos voor elkaar speelt om de handen op elkaar te krijgen van de toeschouwers, met 1 dan met 2 vingers in de lucht mee te zwaaien, te springen, massaal te moshen, en jawel hoor ook zo nu en dan eens de middelvinger in de lucht te steken.

Recensie: Joost ★★★★★

Recensie Kylie ★★★★1/2

desc

zaterdag 13 juli 2024 Hyde Park LondenBert Hertogs

Wanneer enkele riksja’s voorbijrijden op je traject tussen Hyde Park en Victoria Station en je daarbij door hun speakers ‘Can’t take you out of my head’ en vervolgens ‘Spinning around’ hoort knallen terwijl de fans van Kylie met je onderweg zijn en die stevig ‘lalala’ of de lyrics meezingen, nog nagenietend van het concert dat Kylie negen jaar na haar vorige passage op BST Hyde Park gaf, dan weet je het wel. Dat je een historisch concert meemaakte.

Recensie: Kylie ★★★★1/2

Recensie Robbie Williams ★★★★1/2

desc

zaterdag 6 juli 2024 Hyde Park LondenBert Hertogs

Robbie Williams had er enorm veel zin in op BST Hyde Park. Dat gaf ie naar het einde van zijn set ook toe: dat ie nog nooit zo gelukkig op een podium is gekropen als nu. Zeker, alles zat mee. De zon was na een kwakkeldag opnieuw van de partij ’s avonds. Engeland wist zich net te plaatsen voor de halve finale van het WK voetbal en dan waren er nog zijn fans die massaal tickets scoorden voor dit exclusieve VK-concert waarin Williams zijn meer dan kwarteeuw als solo artiest vierde. BST Hyde Park mocht dan ook het bordje ‘sold out’ bovenhalen, en was goed voor 65.000 toeschouwers.

Recensie: Robbie Williams ★★★★1/2

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter